Campirama - Verbreed je panorama
Menu

Nieuws

Wij zijn verhuisd.

Beste klant, 

Ons nieuwe stek bevindt zich:

Minervastraat 7 te 8870 Izegem.

(= zijstraat van de Ambachtenstraat - achter Top Interieur)
 (E403 Kortrijk-Brugge afrit 6 Izegem)

Het campirama team !

Highlights van de HYMERCAR

· Verticaal opstelbare lattenbodem voor vrije doorgang aan de achterzijde

· Bedomkasting met veel bergruimte

· Rustgevende slaap op maximaal 5 slaapplaatsen

· Natte ruimte met schuifdeur en douchefaciliteit

· 97 liter grote absorptiekoelkast

· Kookgedeelte met 2-pitsgasstel

· 100 liter grote drinkwatertank

· Wintervast door geïsoleerde vloer en Truma Combi 4 verwarming
 

HYMERCAR Grand Canyon


Alles aan boord.

Alle HYMERCAR-modellen met badkamer zijn uitstekend geschikt voor zowel een korte trip als voor een langere vakantie. De comfortabele 4-zitters beschikken over voldoende opbergruimte om ook bij langere verblijven van langer dan een week meer dan genoeg voorraad mee te kunnen nemen. Met de aluminium kaderramen en een warmwatervoorziening zijn deze voertuigen gewapend tegen alle denkbare weersomstandigheden. Daarbij komen lage verzekeringskosten en een hoge waardevastheid. Dat maakt van deze HYMERCAR-modellen echte duurzame begeleiders. Van alle gemakken voorzien.

In de volwaardige keuken met geïntegreerd 2-pits gaskooktoestel, compressorkoelkast van 108 liter en spoelbak komen alle medereizigers aan hun trekken. Heel groot op een klein oppervlak.

Zo presenteert de hoogwaardige comfortbadkamer zich met praktische opbergruimte achter de spiegelkast en een dakraam voor daglicht. Intelligent opgeborgen.

Dankzij weldoordachte oplossingen voor opbergruimte en een verticaal te plaatsen bed zijn er nauwelijks paal en perk gesteld aan de belading van het voertuig. Alles wat mee moet, gaat ook mee. Feilloos beschermd, goed geïsoleerd.

Verbeterde inbraakbeveiliging en winterbestendig dankzij hoogwaardige aluminium kaderramen inclusief praktische verduisteringsplissés en hor. Bekleding met veel voordelen.

De stoffen bekleding op zijwanden en plafond maakt het interieur niet alleen gezelliger, het dempt ook geluid en heeft een isolerende werking. Zuinig verbruik.

In de HYMERCAR worden uitsluitend zuinige LED-lampen ingebouwd.

HYMER originele onderdelen & accessoires

Bij de aanschaf van een voertuig van HYMER kiezen onze klanten niet alleen voor kwaliteit, efficiëntie en veiligheid, maar ook voor een perfecte service.

Onze tweede grote passie betreft zowel de ontwikkeling en verkoop van originele accessoires,als ook het voertuig op zich.
Om zo goed mogelijk aan uw wensen en voorwaarden te voldoen, gaan we uit van twee duidelijke richtlijnen.

Ten eerste: alles moet perfect bij elkaar passen.
Dit betekent dat de originele accessoires van HYMER qua vorm, techniek en ontwerp optimaal zijn aangepast aan elk afzonderlijk HYMER-model.

Ten tweede: al deze accessoires zijn uitsluitend verkrijgbaar bij uw HYMER-dealer.

Niet alleen de originele accessoires en voertuigen van HYMER passen perfect bij elkaar, dat geldt ook voor HYMER en Goldschmitt!
Als ‘s werelds eerste fabrikant van campers voegt HYMER producten toe aan zijn programma voor het onderstel, zoals lichtmetalen velgen of extra luchtvering.

Aanvullende Premium Goldschmitt-producten zoals hydraulische levelsystemen en luchtveringsystemen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Goldschmitt Premium Partners. Ook de deskundigheid van de partners, die zich conform een exclusief trainings- en certificeringsprogramma van Goldschmitt hebben gekwalificeerd, is natuurlijk van het hoogste niveau.

Onze belangrijkste taak betreft het veilig stellen van de levering van HYMER originele onderdelen.
Want bij de aanschaf van een voertuig van HYMER kiezen onze klanten niet alleen voor kwaliteit, efficiëntie en veiligheid, maar ook voor een perfecte service.

Ongeacht het onderdeel dat onze klanten nodig hebben voor hun voertuig zijn HYMER originele onderdelen dankzij onze betrouwbare leveringsservice altijd snel daar waar ze nodig zijn, volgens het motto:
“originele kwaliteit, op het juiste moment, op de juiste plaats”.
En zelfs als de jaren van uw voertuig beginnen te tellen, blijft u mobiel.
Want wij leveren tot ten minste tien jaar na beëindiging van de serieproductie van een model alle onderdelen die uw voertuig operationeel houden.

HYMER originele onderdelen zijn niet af fabriek leverbaar, maar kunnen uitsluitend via uw HYMER-dealer Campirama worden besteld.

Middels de originele accessoires van HYMER biedt HYMER voor bijna elke klantenwens een passende oplossing:
RadFazz fietsendragers voor een veilig vervoer van de fiets
of de door HYMER zelf ontwikkelde duikersbox voor de volgende duikvakantie,
of een op maat gemaakte hoes voor een matras met een speciale afmeting.
Elk product is qua vorm, techniek en ontwerp optimaal aangepast aan elk afzonderlijk HYMER-model.

De originele accessoires van HYMER worden conform het voertuigontwerp in eigen beheer ontwikkeld.
Om zo goed mogelijk aan de wensen en voorwaarden van de klant te voldoen, gaan we uit van twee duidelijke richtlijnen.

Ten eerste: alles moet perfect bij elkaar passen.
Dit betekent dat de originele accessoires van HYMER qua vorm, techniek en ontwerp optimaal zijn aangepast aan elk afzonderlijk HYMER-model.
Perfecte pasvorm, hoogste kwaliteit, absolute veiligheid en een passend ontwerp zijn de voorwaarden waaraan de originele accessoires van
HYMER zonder uitzondering moeten voldoen.

Ten tweede: al deze accessoires zijn uitsluitend verkrijgbaar bij CAMPIRAMA

Opendeurdagen 19 - 29 Oktober

Opendeurdagen 19 - 29 Oktober